31 decembrie 2013

image

Ultima zi din 2013!

An cu bune si cu rele, an in care am mai realizat cate ceva si nu simt ca a trecut degeaba.Despre ce a fost rau in viata mea, anul asta, nu am de gand sa scriu. Poate pentru ca vreau sa uit…sa sterg cu buretele..in speranta ca ” totul va fi bine” . Si daca stau bine si ma gandesc nici macar nu au fost “relele” atat de rele ..asa ca why bother?!

Am parintii langa mine, sanatosi…am mai avut un personaj ( de fapt 2) de jucat..am lansat Dilo’s, m-am implicat in ajutorarea oamenilor nevoiasi…am iubit si “m-am gelozit”, am cunoscut oameni misto,mi-am facut prieteni noi…si buni, am urmat cursuri de stilism, am invatat lucruri noi despre mine, am incercat sa fiu mai toleranta, am stat mult la mare,m-am ingrasat “enorm”am facut sport si am slabit…am  un “caine mic” pe care l.am primit de la iubitul meu si de care sunt indragostita pana peste urechi !!!

Una peste alta…cu toate dezamagirile din viata mea (caci au fost si din astea anul asta) …si toate supararile..anul se incheie frumos…si bine.

Imi e putin teama de anul asta nou…dar trebuie sa am convingerea ca va fi unul bun…cu multe realizari si liniste sufleteasca!!

 

Voua va doresc sa fiti sanatosi, frumosi, buni, sa va impliniti dorintele si sa va zambeasca sufletele de fericire!!

 

Doamne ajuta!

 

Happy 2014 !!!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *