4 ani

Acum 4 ani, pe la h asta, primeam un mesaj de la el in care imi spunea “scumpa mea viitoare sotie, asta e nr meu de tel”. Exprimarea a fost o gluma. Cred. :))  El sustine ca nu ! :)) eu parca nu-l cred nici acum ! Nici nu mai conteaza. Ideea e ca atat a trecut  de la primul schimb de mesaje, timp in care relatia noastra s-a consolidat ! Am pastrat data asta , sa ne serbam ziua de cuplu.

De ce scriu acest post pe blog?  Este un cadou al meu pentru el, pentru ca merita !

Pentru omul bun care este, pentru “talentul care starneste pasiuni”,pentru sufletul curat, pentru glumetul din el, pentru caracterul frumos, pentru ca ca e un optimist care stie sa ma faca sa vad intotdeauna partea plina a paharului, pentru ca invat de la el, in fiecare zi, ca viata e un dar pe care il avem si de care trebuie sa ne bucuram . Sa o facem sa fie frumoasa. asa zice el, prietenul meu. Pentru ca a fost langa mine in niste momente grele si a avut rabdare cu mine. Pentru ca eu sunt tare dificila (deh, varsator, caracteristica zodiei as zice). Pentru ca ma iubeste. :))

La multi ani langa mine,Ionut Ghenu ! Consider ca ma meriti  :))

ps: noi suntem glumeti si ironici, in nici un caz siroposi,asa ca nu va faceti griji, intelege el care e mesajul din acest post !

Happy anniversary. to U  !  And to me too ! ;))

 

oscar

2 comments

  • Alexandra

    Sa fiti sanatosi, frumosi si fericiti impreuna toata viata ! Sa se tina Ghenu de promisiune si sa te duca si la altar, sa fii si tu femeie serioasa cu acte in regula si mai apoi….stim noi ce sa iti mai uram! Va imbratisez si va doresc multia ani inainte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *