Au mai ramas 2 zile !!!!

Emotii , stress, asteptari, pregatiri , organizare,telefoane, mailuri, nervi, intamplari neasteptate, piedici, solutii gasite rapid, trezit dimineata, culcat foarte tarziu in noapte.

Asa au aratat ultimele 2 saptamani ale mele. Nici nu mai stiu cum e sa ai timp de tine. Am iesit de multe ori val vartej pe usa….cu haine aruncate la intamplare pe mine ( bine ca nu mi s.a intamplat sa uit sa le pun…si ca n.am iesit dezbracata :)) ) , cu parul strans stramb in varful capului, buimaca , cu rucsacul in spate, telefonul intr.o mana si direct la volan.

Mi s.a nazarit, nu de mult, sa organizez un Pop Up.  Adica un magazin temporar. Zis si facut. Ideea a venit…si m.am pus pe treaba. Ohoo hoo…si cata treaba am avut de atunci si pana acum. Nu este un pop Up obisnuit, este un pop Up unde ne strangem prieteni.  Am foarte multi prieteni talentati ( o parte dintre ei sunt si fosti colegi )oameni creativi, care in timpul liber…fac haine, accesorii ..etc. Asa ca la ei m.am gandit. Si cu ei este evenimentul care are loc peste doar 2 zile.

Va astept “acasa” la mine ( mai exact in atelier), Sambata , 12 decembrie, h 12.00, sa ne vizitati, sa bem un ceai…sa faceti shopping ..sa socializam si sa ne pozam., caci pentru voi este aceasta reuniune a noastra. 🙂

Momentan atat, ma grabesc, din nou, sa ies pe usa.

va scriu si mai tarziu despre tricouri !!!

Ne vedem sambata!!!

Detalii in afis !!!  Sau aici : https://www.facebook.com/Popupstoredoinitaoancea/image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *