Bad vs Pretty

Ieri m-am intalnit  la o cafea cu o prietena. Inainte sa ies din casa i-am dat un sms intreband-o daca ne facem pretty sau ne vedem in pantaloni lalai (cum imi place mie), cearcane la ochi si parul strans in varful capului (mai ales ca urma sa ne vedem intr-un loc pe care il frecventam des si oamenii de acolo ne stiu deja in toate “formele” noastre). She said pretty. Si am zis ok.  Am scos din dressing  o bluzita cu Minnie, o pereche de pantaloni scurti, mi-am pus niste cizmulite de vara, parul in coada…si cam asta era. Banal. Dar in timp ce imi dadeam cu ruj , am vazut in oglinda palariuta mea cu urechiuse .Am pus-o pe cap, mi-am pus si o pereche de ochelari maaari de soare si uite-asa asa… am devenit o Minnie veritabila si dragutica.

Ne-am “cafelit”, am vorbit vrute si nevrute am facut niste poze…si ne-am amuzat ceva pe seama personajului meu.

Cand m-am pus la somn, s-a nimerit sa aleg o “pijama” care avea imprimata tot fata sotiei lui Mickey Mouse. Ea o draguta de altfel…eu cu o  atitudine de  bad girl who doesn’t give a fuck & no make-up. Deci Bad girl equals Bad Minnie. Mi-am facut si o poza cu acea fata a mea pe care nu o arat de obicei. O am…dar nu e de umblat cu ea in lume. Pentru ca nu ma defineste . Am stat in dubii, dar am postat-o pana la urma pe facebook.

Surpriza mea a fost sa constat ca a primit  multe like-uri intr-un timp foarte scurt.  Din cauza atitudinii, a pijamalei sau a picioarelor? Spun “din cauza”, si nu “datorita” pentru ca nu vad in asta un lucru bun . E ok  ca oamenii ma plac si asa…dar nu sunt deloc fericita pt ca imi dau seama de faptul ca se cauta,vinde si “laicuieste” imaginea obraznica (asta ca sa fiu decenta in exprimare) a femeii .

Cine e de vina ? Societatea care consuma acest soi de imagine sau femeile care cad prada trend-ului? Oul sau gaina? :))

CONCLUZIE: Pretty Minnie rocks !!!

photo 3 photo 4 photo 2 photo 1

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *