Haideti la cumparaturi in al 9-lea cer ! :)

Alege cele mai creative și mai originale cadouri de Crăciun la Cloud No.9 Pop-up Store!

 

Vizual Cloud No.9

Cloud No.9 Pop-up Store se deschide, în weekend-ul 14-15 decembrie, între orele 11.00 și 19.00, pentru o ediţie plină de magie, emoţie, surprize şi cadouri, “La Historia”, in Centrul Vechi.

Pe langa faptul ca voi fi si eu prezenta cu Dilo’s (brandul meu personal de haine si accesorii gipsy punk), veti gasi la targ peste 50 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, care vor prezenta colecţii cu adevărat spectaculoase si care cu siguranta  te vor inspira în alegerea celor mai originale şi mai creative cadouri de Crăciun pentru tine şi cei dragi.  (invitați speciali sunt brand-urile Dana by Dana Budeanu, Parlor, Venera Arapu şi MOON by Dana Rogoz).

Cei mai talentați designeri români de haine, pantofi, genți, bijuterie contemporană și decorațiuni realizate manual şi-au pus la lucru creativitatea pentru a-ţi oferi cadouri unice. Pregăteşte-te pentru colecţii de sărbătoare semnate, printre alţii, de Irenka, Laura Leather, ModaMania Design, Larisa Dragna, PassepartouS, Catryoshka, CoriNa Mardari, Ykym Bags, Potocaliu, Eneada, Sophie Handbags, Passepartous, Art-a-porter, Amelie Suri, CinderellaStore, Happy Bow Ties, Idoo sau Alexandra Irinciuc.

Ingrijirea pielii este esențială în sezonul rece, așa că la targ veti gasi si o secțiune dedicată cosmeticelor 100% naturale, aduse de d’Adine, Avalon Skincare şi Soap Mill.

Și ce-ar fi Crăciunul fără ceva dulce? Gourmet boutique-ul Atelier aduce bunătăți pregătite în casă, cu grijă și dragoste, după rețele bunicii.

Vor mai fi acolo :  Diana Dumitrescu cu D’ box si Ioana Ginghina cu Miniart Show ..iar pe langa asta, tombola Cloud No.9 îți oferă cadouri unicat, din oră în oră, create de designerii participanți la eveniment.   🙂

Asadar: shopping, fun…ceai cald…si tomboloa cu cadouri ! Veniti? Va astept.

ps:  Cloud No.9 susține cauza Fundației Touched Romania, care luptă pentru a transforma viețile copiilor și a mamelor singure, aflați în situații de dificultate, oferindu-le sprijin emoțional, material și educațional. La Cloud No.9 Pop-up Store, cumpărând o bijuterie Touched Collection, ajuți un copil să aibă sărbători mai frumoase.

orange

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *