In spatele obiectivului

Acum doua saptamani si o zi, am avut o sedinta foto cu rochiile de mireasa de la atelier. Practic, Georgiana, prietena mea care e make up artist a machiat 4 fete cucuiete  si s-a gandit sa le pozeze in rochii de mireasa, asadar noi i-am imprumutat 4 rochii din atelier . A fost o zi foarte draguta in care….eu am facut pe stilistul alaturi de Andrei Ionescu (adevaratul stilist al atelierului) si am fost parte din echipa din spate . O experienta inedita si foarte misto pentru mine. Imi place sa fiu si in spatele obiectivului , sa fiu atenta la detalii, sa fac parte din echipa care face frumos, ….nu doar acolo in fata, pe post de model .

A fost o sedinta foto in aer liber, in parcul Cismigiu asa ca si mai interesante  au fost reactiile oamenilor care sunt obisnuiti sa te vada pe tine (adica pe mine) “cireasa de pe tort ”., dar cand colo te vad tinand de trene, aranjand  fetele, carand si blenda daca e nevoie, cu capul pe sub rochiile fetelor, sa tragi de jupe, ca sa nu faca cute…:))Se opresc si nu inteleg….daca esti tu cea pe care ei o stiu…si daca esti tu…de ce esti pe sub poalele rochiilor si nu esti modelul care face dragut la poza? Dar care e treaba? Si atunci incep intrebarile multe…’’te-am vazut la tv , intr-o emisiune cand vorbeai de rochii si atelier…de ce nu esti in rochie si acum? . E dragut ! imi place experienta si abia astept sa o repetam.

 

De atunci…m-am procopsit, pe langa pozele dragute …si cu o raceala dar mai cu seama cu o otita (de care am aflat abia ieri, pentru ca abia ieri am mers la doctor sa vad de ce nu mi se desfunda urechile).

Asadar….semi-surda pentru o perioada…cu vata in urechi, tratament si ­­“home based” la recomandarea doctorului, …am timp si chef de postat pe blog…

Va las cateva poze de making off de la sedinta foto si cateva poze cu fetele si rochiile noastre frumoase  !

 

Rochii : Atelier de Frumos

Makeup: Georgiana Codinca

Photo : Daniel Costache

ucenic  fotograf: Iubi a.k.a Yasmine Ody :)))

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *