Jewellery nail art

 

 

Catifea, rubine, smaralde, diamante, trena, coroana, curte regala, istorie medievala, diademe, printese, regi si regine, Robin Hood, caleasca, castel, cai……gradini cu flori, Versailles..vise, visuri  si timpuri apuse…

Pentru acest nail art m-am inspirat din frumusetea Coroanei Casei Regale a Marii Britanii (ador catifeaua , in special mov)  si din bogatia de pietre pretioase asezate cu multa grija pe coroana lui Otto cel Mare . (aveti pozele mai jos)

Baza-aplicata pe toata suprafata unghiei in 2 straturi :  oja mov (am folosit Bourjois, So Laque- Bleu Violet 31)

Efectul de “Pietre pretioase” pe care mi l-am dorit, si care sa ma duca cu gandul la o coroana ,  l-am obtinut cu ajutorul unui lac incolor ce are in compozitie muuuulte bucatele de confetti verzi,aurii,argintii,fuchsia,albastre si turqoise…unele mai mari,altele mai mici dar cel mai important – toate sunt culori metalice… (Nicole by Opi- Confetti Fun )

Peste  acest super lac am folosit si   strasuri la cutie  -“manevrate” cu ajutorul unui punctator.. pe care le-am plasat .pe ici pe colo . Dupa cum vedeti , atat lacul cat si strasurile  sunt aplicate fie  pe tips (varfuri) , fie pe lungimea unghiei.

Rapid, simplu dar de super efect.

Pont: In general, lacul de unghii cu sclipici…face ca manichiura sa reziste pe unghii o perioada mai indelungata. Daca nu va place sclipiciul multiplu-colorat ca acesta, optati pentru unul simplu, intr-o singura culoare (sigur gasiti o nuanta pe gustul vostru), cu particule foarte mici.

V-am pupat! Coroano-Medievalo-Colorat. ;))

D.

ps: sper ca anumite persoane care imi preiau pozele  sa nu mai uite sa citeze sursa si sa dea link catre articol. 😉

imageimageimageimageimageimage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *