Makeup de mers la Farmacie

 

 

Constat ca nu-i atat de rau sa ai otita! Pacatoasa care ma tine in casa, ma face sa imi dedic mai mult timp mie si lucrurilor care imi fac placere!

Va zic “welcome to my beauty lab”, studioul meu propriu si personal ,unde things get better and life gets nicer chiar si cu otita !
Tot timpul am fost pasionata de makeup si produsele de makeup..insa abia anul asta am reusit sa dedic ceva timp acestui domeniu si sa vad exact “cu ce se manca” … {Cand spun ca am dedicat timp acestui domeniu, spun ca am terminat un curs de specialitate la Academia de Makeup a Georgianei Codinca ( acreditat de Ministerul Muncii) apoi un Master Class cu Inna Musinskaya la scoala Ramonei Chirita }…asa ca acum..exersez si pun in practica ce am invatat plus ca vreau sa las creativitatea sa iasa la iveala!
In seara asta, de exemplu, am vrut sa iau o gura de aer  pana la farmacie…si am zis sa imi pun putin fond de ten pe fata…insa asezata pe scaunul de makeup din fata oglinzii, cu multe produse si pensulele imprastiate pe masa..nu m-am putut abtine sa nu imi fac un quick make.up !
Va arat in pozele de mai jos ce am facut si cum arata un ” makeup de mers la farmacie” ..si sper sa imi rezerv timp de acum inainte sa postez  macar o data pe saptamana ..cate ceva care sa va inspire si pe voi sa va “colorati” viata tot timpul ! 🙂

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *