Un cadou Uitat…

Scriu la ora la care mare majoritate a oamenilor ( si mici si mari ) si.au pregatit ghetutele pentru Mos Nicolae…le.au curatat, periat si le.au asezat probabil in dreptul usii, ferestrei , bradului deja impodobit …sau poate ..chiar in mijlocul camerei si s-au pus la somn..sau cand unii si-au desfacut deja cadourile primite.
Ma gandeam sa va spun o poveste scurta care incepe asa:
A fost odata ca niciodata o fata care si-a dat seama ca traia primul an ..de multi ani de cand se stia..cand nu se astepta ca Mos N sa o viziteze. Era chiar trista ca nu o sa gasesca nimic in ghete dimineata cand se va trezi !
Deh…superficialitatea, bat.o vina, nu o ocolea nici pe ea..om era..si nu sfanta!
Dupa ce a stat si s-a gandit ce i-ar fi placut sa primeasca si cum s.ar fi bucurat la acele lucruri mici materiale..ceva de nicaieri i-a aparut in minte si a facut-o sa planga de bucurie!
Avea cel mai de pret cadou de care uitase cu desavarsire: parintii alaturi si sanatosi..si o viata linistita …
Asa ca fata noastra din poveste si-a cerut iertare in fata lui Dumnezeu si i-a multumit lui Mos Nicolae pentru cel mai de pret cadou pe care il putea primi ..apoi a asteptat cu nerabdare dimineata care urma sa vina ca sa isi poata bea cafeaua cu parintii ei, cel mai frumos dar primit de la VIATA !

povestea v-am spus-o eu…morala..va prindeti voi…♥️

Ps: voi ce ati primit de la Mos Nicolae ?!

 

 

IMG_6887

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *