Pe cine iubesc?

Cum pe cine?! Pe mama. Pentru ca exista ! Este acea dragoste adevarata si neconditionata. Chiar daca uneori ma supar….imi trece ….si o iubesc din nou si din nou si din nou. Pe tati. Pentru ca ma accepta , “rasfata” ( il mai rog sa faca chestii pentru mine…si oricat de multa treaba ar avea…isi face timp)  si ma intelege asa cum sunt. Pentru ca e  al meu.  Pe Ronnica, dragostea mea mica…pe care imi vine sa il musc uneori, dor ca sa ii arat cat de mult il iubesc.  Verisoarele, verii, unchii, matusile, prietenii,meseria,  casuta mea mica, masinuta mea albastra ( oldie but goldie) , copacii, florile, colegii vechi si noi, animalele, cladirile vechi, locatiile in care ma simt bine, copiii, Atelierul, proiectele pe care le fac, zborul cu avionul, produsele de make.up, marea si nisipul fierbinte,soarele,parfumurile mele,….si nu in ultimul rand tara in care traiesc de cand m.am nascut.  Si mai sunt….dar prefer sa ma opresc aici…

Cum iubesc?! Pai in primul rand cu pasiune. Uneori violent. Uneori..in taina…alteori cu lacrimi, de multe ori….frumos . 🙂  Iubesc in general cu toata fiinta mea atunci cand o fac.  Asa sunt construita. Nu cred ca stiu sa o fac cu jumatati de masura. sau poate ca exista si half way…dar atunci nu e iubire.

Si asa va sfatuiesc si pe voi….iubiti mult…fara jumatati de masura…si cu pasiune. Iubiti nu doar de Dragobete, nu doar de Valentine’s day…si fara asteptari. Daruiti Timp, cel mai important cadou pe care il poti face, asta e. Daruiti energie buna, daruiti prietenie adevarata, imbratisari calde si zambete reale. Daruiti bucurie. Faceti gesturi dragute pentru oamenii la care tineti. Aratati.le ca va pasa, ca ii purtati in suflet, ca nu uitati de ei niciodata.

Kiss, Love and…Be Loved !

 

image

credits:

photo : Costin Niculae Visuals

Make up : Georgiana Codinca

tricou : Tribute To Romania, special edition :

http://shop.doinitaoancea.ro/home/29-tricou-sf-valentine.html

fusta : Kraxy Rabbit

 

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *