Rapid yellow

Cum de Paste am trebaluit cu mama prin casa si in mod special prin bucatarie…mult timp pentru mine nu mi.a ramas, insa, ca intotdeauna , nu am renuntat la cartea mea de vizita, mainile.Asadar, nu cu mult inainte sa plec spre Biserica, mi.am facut unghiile, intr.o singura nuanta ( neavand timp de joaca) si am plecat. Am ales un mov inchis, dar care arata foarte bine pe unghii, dupa cum vedeti si voi in poze.

Ei bine, deja m.am plictisit si astazi, cand am hotarat sa ies putin la plimbare, la o gura de cafea si putin soare…m.am gandit ca ar fi dragut sa.mi schimb manichiura. Dar…n.aveam mult timp…:)) aveam in schimb un inel auriu pe care am tinut neapart sa.l port si modelul lui  mi.a dat ideea. Si poate si imaginea cu florile de rapita pentru care am tras pe dreapta ieri in drum spre Targoviste..si care nu vrea sa plece din  minte !

Rapid si de super efect! Am fost ca o stea stralucitoare ;))

Am avut nevoie de o cotonetta, acetona, o oja galbena si sclipici galben . Mi-am scos si 2 pensule din trusa, just in case. Mi-am sters oja mov de pe degetul inelar. Am aplicat 2 straturi din oja galbena, am lasat sa se usuce putin, dar nu integral, dupa care am desfacut sclipiciul si am turnat direct din tub cat de uniform am putut (si am putut chiar bine) . Dupa 2 minute am presat sclipiciul usor pe unghie, am “maturat” cu pensula (cea in forma de evantai) excesul and that was it !

Mi-am pus inelul, mi-am dat cu parfum si am iesit pe usa.  :))

ps: pentru ca sclipiciul sa nu dispara putin cate putin de pe unghie, puteti aplica peste un lac de unghii incolor. La mine nu a fost nevoie, sigur maine o sa-mi vina o alta idee.

V-am pupat cu mult drag ! D.

image

imageimageimage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *