Winter wonderland

IMG_8291

O

Astazi cand am vazut totul acoperit de zapada…m-am gandit ca n-ar strica sa stau frumos in casa, in fata oglinzii si sa mai creez un makeup. Inspiratia? Pai evident zapada de afara, aerul rece…si luna ianuarie. Amestecand aceste ingrediente…a iesit un machiaj in tonuri de albastru…de toata frumusetea… ca aproape nici mie nu-mi vine sa cred. ideea e ca mie imi place acesta culoare…always had. am masina albastra, genti albastre, oja albastra, haine albastre…bla bla bla..insa niciodata nu m.a tentat un full makeup in nuante de albastru.

ps1: nu va recomand acest makeup daca va grabiti sa iesiti din casa sau daca nu sunteti obisnuite cu un machiaj puternic. daca fardurile sunt de calitate si pigmentul lor este puternic, nu e usor de retusat, in cazul in care il gresiti.
ps2: purtati-l in concordanta cu atitudinea. un fel de bad girl, sau alegeti un personaj…and flow with it…nu poti fi “dulcika”..este un machiaj rece, potrivit unei anumite stari…mie mi se pare ca nici zambetul nu merge in poveste. este un fel de Frosty Queen…Ice Ice baby…sau mai stiu eu ce alte personaje dure si reci.
ps3: varianta fara buze albastre …e mai usor de purtat si eu zic ca e un machiaj de seara care arata chiar bine . Dar asta e farmecul personajului, nu-i asa? 😉
ps4: accesoriile si parul fac si ele parte din poveste….asadar aveti grija cum va completati machiajul. Eu am facut din machiaj un personaj pe care l-am accentuat cu ajutorul accesoriilor din par . Fara accesorii…si fara buze albastre e doar un makeup …si nimic interesant !

ps5: poze fara filtru, folosind camera de selfie a telefonului

Acestea fiind spuse…va las sa va uitati la poze…si sper sa va fie sursa de inspiratie in case u need it.
va pup cu drag si inimioare albastre
Doinita

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *